Xerrada “la RTVV que ve” a Benicarló

No video URL found.

 

Dins el cicle de xarrades que estem fent per diferents comarques del País Valencià, divendres 22 de juliol visitarem Benicarló. Una xarrada en la que aprofitem per parlar-ne d’un tret fonamental en un mitjà públic com és la descentralització del servei i la cobertura de totes les realitats que es viuen a les diferents comarques i pobles.

Teresa Violeta conta com va començar RTVV a Castelló, amb molt pocs mitjans i amb moltes ganes de vertebrar les comarques del nord. Per la seua banda, Sergi Capelo incideix en allò que diu a llei respecte de la llengua i les possibilitats de minorar l’ús del valencià en cas que el govern torne a mans d’aquells que la menyspreen.

Podrà comptar la #RTVVqueVe amb delegacions i corresponsalies? La nova llei deixa la porta oberta a la col·laboració amb radios i tv locals públiques i privades. Ens preocupa que, sota el pretext de la crisi econòmica, es desvirtue allò que deu ser el vertader servei públic d’un mitjà de comunicació com és la vertebració del territori.
Com diu Teresa Violeta ” no té cap sentit, si se vol fer una RTVV pública, en valencià, de qualitat i plural, i que arribe als ciutadans…, no té cap sentit que estiga només a València. Si no es descentralitza la RTVV estarem igual o pitjor”.

Ací teniu la gravació integra de la xarrada. Seguirem informant a tot aquell que ho desitje sobre la #RTVVqueVe, més encara desprès de la paralització del procés a causa de les punyalades al projecte per part de la dreta, ajudada per la poca claredat de moltes de les informacions que apareixen

 Xarrada Quina #RTVVve

Compartir

Deja un comentario