XARRADA INFORMATIVA #QuinaRTVVve?

  • XARRADA INFORMATIVA #QuinaRTVVve?

rtvv xarrada gandiaXARRADA INFORMATIVA #QuinaRTVVve

A les 20H de divendres 7 de juliol. Fundació Casal Jaume I de Gandia situat al número 2 del carrer de la Dona Teresa de Gandia

Intervindran Josep Lluís Fitó, president del Comité d’Empresa de RTVV i Reis Juan, presidenta de la plataforma Mil de Nou de treballadors de RTVV

 El proper 14 de juliol les Corts Valencianes aprovaran la Llei per a la recuperació de RTVV. Posteriorment, el dia 27 d’aquest juliol es celebrarà un ple extraordinari a les Corts per triar el Consell Rector que comandarà la posada en marxa de la ràdio i la televisió públiques.

 El que podria ser una bona notícia que ens fera celebrar als valencians la recuperació d’un servei públic de comunicació, presenta una sèrie d’interrogants:

 -          Quin és el model que defineix la nova llei? Un mig privatitzat com Múrcia i Aragó, és a dir, aquell que els tribunals van tombar a Zaplana?

-          Quant de temps tardarà en desenvolupar-se plenament la nova llei per  poder obrir complint tots els preceptes legals?

-          Es pot fer una televisió amb uns 300 treballadors com apunten alguns, és a dir, amb menys treballadors dels que va deixar el PP després del primer ERO?

-          Per què no s’ha paralitzat la liquidació de RTVV SAU com plantejava Compromís abans de les eleccions de 2014 i que semblava el camí més ràpid?

-          Què passarà si l’Audiència Nacional considera nul el segon ERO de RTVV provocat per la liquidació de l’empresa?

-         Quin paper ha jugat la premsa valenciana en el procés de recuperació de RTVV?

Vine a aclarir aquestes i altres preguntes sobre la nova RTVV

Compartir

Deja un comentario