Xarrada a València #LaRTVVqueVolem

rtvv xarrada valencia okEl proper divendres 7 d’octubre reprenem les xarrades informatives sobre el procés de recuperació de la ràdio i la TV públiques valencianes i la situació en la que ens trobem els treballadors i treballadores.

Serà a les 19,00 a l’Octubre CCC, al carrer Sant Ferran, 12 de València i en ella participaran l’exconseller de RTVV per EUPV Amadeu Sanchis, el President d’ERPV Josep Barberà, la presidenta del Comitè d’empresa de RTVV Xelo Vicente i la Presidenta de la Plataforma Mil de nou Reis Juan.

Recordem que el cicle de xarrades va començar el passat més de juliol desprès de comprovar que és del tot impossible estar informat respecte del que està passant amb la recuperació de RTVV, si més no, es fa difícil que la veu dels treballadors s’escolte a les Corts o als mitjans de comunicació valencians, més proclius a difondre les declaracions del Consell o de la Comissió a les Corts que no a contrastar amb els representants dels treballadors.

En un moment en el que les forces polítiques es desdiuen del que tenien tan clar en la campanya de les autonòmiques volem agrair ben sincerament  des de Mil de Nou la participació d’EUPV i ERPV en l’acte.

A hores d’ara ens trobem amb el Consell Rector paralitzat per la jugada fosca del PP i C’s que va vetar la proposta de Josep López com a president del mateix. El veto ha donat pas a la substitució de López, no així la de Maite Fernández, còmplice dels qui destruïren RTVV, censuraren l’accident del metro, assetjaren treballadores…

El pronunciament del Tribunal constitucional, que desestima el recurs d’inconstitucionalitat presentat pel PSPV l’any 2012 posa sobre la taula un altre tema ben important com és la celebració del juí a l’ Audiència Nacional arran la denuncia interposada per CGT-RTVV demanant la nul·litat de l’ERO d’extinció. Aquesta nova situació ens du a un escenari en el què el Consell del Botànic haurà de defensar l’ERO salvatge de Fabra i el PP.

Així les coses ens preguntem:

Es pot evitar encara avui arribar al juí de l’Audiència?

A què ens referim quan diem que el Consell està jugant a la ruleta russa amb RTVV?

És aquesta la millor llei que puga garantir el dret a la informació de valencianes i valencians? Com de pública serà la nova #RTVV?

Quins són els drets que reclamem els treballadors i treballadores?

Com hauria de ser la #RTVV del segle XIX que mereixem els valencians a juí dels treballadors?

Estem a temps de posar dempeus una #RTVV amb celeritat?

Per què el Consell es nega a admetre els drets dels treballadors i treballadores i respectar-los?

De tot açò (tret de la darrera qüestió que caldrà preguntar-li al consell) en parlarem així com de tots aquells aspectes que el públic plantege.

Vos esperem!

 

Compartir

Deja un comentario