Votem amb trellat, ens juguem el futur.

No video URL found.

capçalera eleccions

Vos oferim les quatre entrevistes electorals que Mil de Nou ha preparat per a les eleccions de diumenge què ve 24 de maig.

Ha estat una decisió presa després de parlar-ne molt entre nosaltres. Tenim molt clar que, d’existir la RTVV que teniem, i amb els equips directius que teniem, no hauriem pogut fer aquestes entrevistes amb la llibertat que ho hem fet. És més, els periodistes i l’equip tècnic que les ha fet possibles no haurien participat. Aquella RTVV marginava, arraconava i assetjava als qui es plantejaven exercir la professió amb un mínim de llibertat, i molt més tractant-se dels líders de l’oposició al PP.

Justament per això decidirem posar a l’abast de la societat a la que encara pretenem servir la informació política necessària per votar diumenge pròxim.

Tal i com hem dit al post anterior, hem intentat oferir les entrevistes amb els caps de llista del PP, Ciudadanos i UPyD. Lamentem que no haja estat possible i pensem que l’agenda no estat el motiu. De fet, les agendes dels senyors Puig, Blanco i Montiel o la senyora Oltra estaven ben farcides d’actes i reunions i tots quatre han trobat el moment per atendre’ns. Aquesta actitud demostra, al nostre parer, una responsabilitat que s’ha de valorar a l’hora d’anar a votar diumenge.

Tal i com li diguérem al cap de comunicació de presidència, si per a Alberto Fabra era difícil ser entrevistat per nosaltres ho era encara més per a nosaltres tindre al davant aquell que ens ha arruïnat la vida i tractar-lo correctament i professional. Ho hauriem fet per dolorós que hagués estat.

Diumenge ens juguem prou més que una RTVV pública, en valencià, de qualitat i plural. Ens juguem les escoles en valencià, les ajudes a la dependència, la paralització dels desnonaments, el finançament just per al nostre poble. Hem de votar amb trellat.

Vos convidem a veure les 4 entrevistes, i a emetre el vostre vot entre ells 4. Cadascú amb els seus matisos i diferències, algunes ben grans, han demostrat voler canviar les polítiques al País Valencià. Només fent fora la dreta, la que porta 20 anys governant i la que es disfressa de “liberal”, podrem redreçar la vida de les persones que vivim ací.

Agraïm molt sincerament la col·laboració de TV4 que emetrà les entrevistes així com la resta de TV locals que així ho facen.

Entrevista a Ximo Puig, candidat a la Presidència de la G.V. pel PSPV-PSOE

 

 

Entrevista a Mònica Oltra, candidata a la Presidència de la G.V. per Compromís

 

 

Entrevista a Ignacio Blanco, candidat a la Presidència de la G.V. per EUPV-ERPV-Verds-Alternativa Socialista (Acord Ciutadà)

 

 

Entrevista a Antonio Montiel, candidat a la Presidència de la G.V. per Podem

 

 

 

 

Compartir

One thought on “Votem amb trellat, ens juguem el futur.

Deja un comentario