VOLS FORMAR PART DE MIL DE NOU? ARA ESTAS A TEMPS

Assemblea constituient de la Plataforma el març passat

Assemblea constituient de la Plataforma el març passat

Des de fa setmanes estem rebent sol•licituds d’informació per a fer-se soci de la Plataforma Mil de Nou o per a regularitzar la quota d’associat.
De cara a l’Assemblea Extraordinària que farem dimecres a les 18.30 a l’Aula Magna de Filosofia hem pensat en fer una xicoteta sessió per atendre tots els dubtes que els socis puguen tindre, així com per a fer noves altes a aquella gent que ho ve demanant en les darreres setmanes.
Per aquest motiu demà dimarts 17 de desembre estarem al Centre Cultural Octubre de València de 19.00h a 20.30h per atendre tots els dubtes que hi haja, per solventar problemes amb la butlleta de pagament, o per donar d’alta a tot aquell que ho desitge.
Ho fem així a fi d’agilitzar al màxim l’assemblea de dimecres, per a no fer esperar la gent i intentar complir amb la màxima puntualitat. Com sabeu, després de l’Assemblea anirem a Ràdio 9 per recordar que fa un any dels primers correus de comiat del “suplente”.
Vos esperem demà al Centre Cultural Octubre
C/S. Ferran, 12
De 19.00h a 20.30h

Ací teniu l’enllaç a Google Maps del Centre Octubre.

 

Compartir

One thought on “VOLS FORMAR PART DE MIL DE NOU? ARA ESTAS A TEMPS

  1. Alex Rubio

    He sido coreógrafo de rtvv desde sus comienzos hasta el final. Rtvv es mi casa, mis compañeros mi familia y todo por que me lo han hecho sentir así y porque desde mi larga trayectoria en lugar donde mejor he trabajado, he soñado y mis sueños se hicieron realidad fue en esta casa y mejor aún en mi tierra. Gracias a los profesionales y amigos hoy soy quien soy y orgulloso de ello. Volveremos!

Deja un comentario