Vicent Sanz al jutjat. Memòria d’un abús (video)


Vicente Sanz al jutjat de Paterna 02-10-2013

Amb data de 2 d’octubre de 2013, tres anys i mig després de la denúncia dels fets, finalitza la instrucció del Cas Sanz als jutjats de Paterna després de celebrada la indagatòria.

Després de negar-se a que la jutge li llegira l’auto de processament manifestant que “ja el coneixia”, Sanz s’ha acollit al seu dret a no declarar i ha sigut el seu advocat qui ha manifestat que es considera no culpable dels fets pels quals ha de ser jutjat: abusos sexuals continuats, amenaces i assetjament sexual.

D’altra banda, l’advocacia de la Generalitat ha interposat recurs de reforma a l’auto que declarava RTVV responsable civil subsidiària. Sanz serà jutjat a l’Audiència Provincial de València, una volta es resolguen els recursos presentats.

El llop que en altres temps amenaçava i atemoria la plantilla de RTVV, s’ha presentat més d’una hora abans de la cita per evitar els treballadors i els mitjans de comunicació, però rés ha impedit que fóra acomiadat al crit d’ “assetjador” protegit per dos policies de la generalitat de paisà i pels efectius de la Policia Nacional que han acordonat l’eixida.

Compartir

Deja un comentario