Un any sense tu i encara et recordem. Eva Antón Moreno.

IMG_2736

Estimada RTVV,

Avui fa un any. Un any des de que vas marxar. S’ ha fet llarg, veritat?. Et van silenciar. Potser no recordes com va ser, nosaltres sí. Ja ens havien dit que moriries, però no ens ho creiem. Estàvem tristos però amb ganes de lluitar per tu. Passada la mitja nit del dia 28, va arribar la pitjor notícia. Et volien desconnectar. Teníem por, rabia i impotència. Podíem salvar-te i això ens omplia de força. Vam anar a veure’t. Érem molts i no tots aconseguiríem estar amb tu. Les llargues repletes de seguretat? No ens deixaven passar; horaris de visita restringits. Volien posar-te la injecció letal. Semblaves una amenaça per a la societat, com una plaga que s’ha d’exterminar. Ells volien deixar-te morir. Ells, els mateixos que et van treure part dels teus metges mesos abans perquè t’apaguessis lentament. Entre tu i jo, els direm els dolents.

Vas tenir el millor equip mèdic que vas poder tenir. L’estudi 3 va ser el cor d’aquell cor que no volia apagar-se. Ells van allargar el batec fins a les 12:19 hores. Pero no van poder fer més. ELs dolents et van assassinar. Encara bategaves per tu sola. Podies seguir vivint, estaves debil però només et faltava una empenta.

 No saps quantes coses t’estàs perdent. M’encantaria que me les expliquessis com abans. Va arribar una malaltia a Espanya, una de les importants, es diu ebola però tranquil·la està tot controlat. Ha dimitit Ana Mato, la ministra de Sanitat, clar, ho veuràs lògic. L’Ébola ha estat el causant. Però no. Està relacionada amb l’equip dels dolents, del de Gürtel. Aquells que no porten bata blanca, però si van vestits de jaqueta.

No saps quantes coses t’estàs perdent. Suposo que des d’on estiguis veuràs els teus metges. Estan bé. Algun millor que un altre. S’estan movent. Segueixen lluitant per tu. No t’obliden. A més, volen acabar amb els dolents. Però no només ells lluiten per tu. També els valencians i les valencianes. Ja saps que ells també t’estimaven. Han col·laborat amb els teus metges. Van firmar una Iniciativa Legislativa Popular que li van presentar al dolent dels dolents, al teu assassí. I entre tu i jo, crec que té por. Te’n recordes d’ell? Doncs només et dic que cada dia diu més ximpleries. El seu amic dels vestits de jaqueta, el que et va fer treballar molt a la visita del Papa està mig desaparegut, ja no visita tant la seu dels dolents.

Sí, sé que estàs pensant que et fa pena. Però para, para. Enrecorda totes les mentides que et va fer dir i el molt que li agradava que parlessis d’ell, del meravellós que era. Et van matar i no van tenir pietat.

Tinc ganes de veure’t un altre cop. Encara recordo quan em posaves Babalà i quan m’explicaves a Dossiers tot l’interessant. Creu-me que no m’he acostumat. Dinàvem, sopàvem, fins i tot m’adormia amb tu. Ja no és tan sols això. Casa teva està trista. Ja no hi ha ni la meitat de la gent que hi havia abans. De tant en tant surt i entra algú, però no té res a veure. A més, ara ja no encenen ni els llums.

 Avui els metges i els més propers estaran dient-li al dolent l’assassí que va ser. Imagino que des d’on estiguis, estaràs orgullosa. No imagines l’esforç i les ganes que estan posant. Han muntat un “chiringuito” amiga, que no vegis. Però ara no hi ha ningú que ho ensenyi. Bé, menteixo, el teu amic internet i alguna germana teva mostra alguna cosa. Però ja saps que el dolent dels dolents ho intenta impedir.

Podria seguir explican-te moltes coses, però imagino que vols veure el que fan els teus metges. No et passis tampoc, avui has de descansar. És un dia dur. Per a tu, per a mi, per als teus metges, per als valencians i per a les valencianes i creu-me que per al dolent dels dolents també ho serà, encara que només sigui perquè li xuclin les oïdes del que diem d’ell.

Aconseguirem que el dolent dels dolents acabi reaniman-te. Ja ho veuràs.

 Ens veiem molt aviat.

Eva Antón Moreno

Filla d’un extreballador de RTVV

Compartir

Deja un comentario