Un any de la desfeta #TenimMemòria (canviem d’ubicació)

Cartell 28Nok

El cel brama i hi ha previsió de pluja intensa per a demà divendres que ens fa traslladar l’acte 28Nit Un any de silenci #1anysenseRTVV a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot.

Demà farà un any del tancament de la ràdio i la televisió públiques valencianes amb una agenda atapeïda d’actes que demostren que els valencians ens neguem a deixar caure en l’oblit el que fou un atemptat contra l’autogovern d’aquest poble. És difícil esborrar de la memòria la imatge d’un bon grapat de policies entrant per la porta de darrere, o aquella del control central amb l’accés taponat per treballadors mentre l’aleshores president del Comitè d’Empresa, Vicent Mifsud, els demanava què volien fer allà dins perquè allà hi havia “material sensible”.

Ha passat un any i el fals argument d’ Alberto Fabra dient que tancava RTVV per obrir escoles i hospitals esdevé una de les mentides més doloroses que hem patit els valencians, que en aquest any hem vist com s’han suprimit linies en valencià i llits d’hospitals. I encara més dolor, el que produeix saber que aquell que ens comanda des de la Generalitat no deixa de ser un titella en mans d’un partit ubicat a Madrid i del seu ministre Montoro, el qual ni està ni se’l espera per ací.

Ara la societat ens mobilitzem per dir alt i clar que #TenimMemòria i que no els ho perdonarem mai. A més a més, des de Mil de Nou entenem que el tancament de RTVV, tot i ser un dels colps més durs patit per aquesta societat, no és l’unic. Per això hem convidat a compartir amb nosaltres l’acte de la nit del 28 Un any de silenci  a la resta de plataformes ciutadanes que lluiten pels nostres drets, pels drets de tots, perquè tenim dret a l’ensenyament en valencià, a una sanitat digna, pública i universal, a que no ens treguen de casa nostra per a benefici dels grans grups bancaris, tenim dret a rebre ajuda quan tenim dependents a casa, i tenim dret també i sobre tot, a poder assenyalar els culpables de desastres provocats per males decisions polítiques.

Per tot plegat vos convoquem demà divendres a les 21.00h a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot. No falteu!

Compartir

Deja un comentario