Trenquem les cadenes! Per Antoni Gómez

freedom11

Estimats companys treballadors, afectats per l’ERO de RTVV, un expedient elaborat amb criteris anticonstitucionals, en contra de l’estatut dels treballadors, criteris antidemocràtics, oscurantistes i sectaris…

Estimats companys treballadors, que heu patit en carn pròpia les arbitrarietats d’una gestió de la televisió pública dels valencians matussera, corrupta,  absolutament irresponsable…

Tot i sentir-nos indignats i molt dolguts per esta flamant injustícia que ens afecta a nosaltres i les nostres famílies, hem de comprendre que, al capdavall, la nostra lluita és la lluita de tots, que ha arribat el moment de la mobilització ciutadana per a aconseguir una regeneració moral i política del sistema democràtic i netejar les institucions de polítics corruptes i gestors irresponsables.

I això no es podrà portar endavant si no és des de la participació, el compromís, la implicació, la lluita democràtica casa per casa per elevar la consciència ciutadana sobre esta necessària regeneració política i moral, o reaccionem o esta gent acabarà amb nosaltres i acabarà amb tot.

El malaurat historiador nord-americà Tony Judt diu que : “si els ciutadans actius i compromesos renuncien a la política, deixaran la societat en mans dels seus polítics més mediocres i corruptes”.

Estimats companys treballadors, ja és hora de moure’s, ara que la injustícia social inunda els noticiaris i els informatius cada dia…ara que els ciutadans es cremen o se suïciden assetjats per un sistema financer que afavoreix als corruptes i penalitza i castiga als més dèbils.

La gran lluitadora Rosa Luxemburg va dir que només escolta les cadenes aquell que es mou… Per aquestes raons, us encoratge a que lluiteu, democràticament, però lluiteu.

Lluiteu per vosaltres, pels desnonats, pels aturats,  lluiteu pels vostres fills, per les vostres mares, pel veí del costat, per les persones dependents, per les víctimes de les estafes financeres. Lluiteu per la gent que ha perdut l’esperança i es troba en un carrer sense eixida, per la gent enganyada pels banquers corruptes, per la gent a la que li han robat el treball, lluiteu, democràticament, però lluiteu, per la regeneració democràtica…

TRENQUEM LES CADENES !

Compartir

Deja un comentario