Suport del comité d’empresa RTVV al companys de TV3 i C. Ràdio

EL COMITÉ D’EMPRESA DE RTVV EXPRESSA EL SEU REBUIG A L’ERO I LES RETALLADES EN TV3 I CATALUNYA RÀDIO
El Comité d’Empresa de RTVV expressa la seua solidaritat als companys de TV3 i Catalunya Ràdio davant de l’anunci per part de la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de dur a terme un ERO que pot afectar a més de 300 treballadors i d’una rebaixa salarial del 7 i mig per cent per al conjunt de la plantilla.
Estem davant d’un nou atac als mitjans públics que s’afegeix als acomiadaments massius que hem patit en la nostra empresa i Telemadrid, i que, en l’àmbit europeu ha tingut el seu màxim exponent amb el tancament de la radiotelevisió pública grega ERT.
Recordem que la ràdio i la televisió pública és un pilar bàsic de la democràcia, què té un paper fonamental en la vertebració social i què, en casos com el de RTVV, TV3 i Catalunya Ràdio són fonamentals per a la promoció de la llengua i la cultura pròpies.
El Comité d’Empresa de RTVV considera que tots estos atacs no estan justificats per raons econòmiques, sinó que busquen afavorir interessos privats. S’emmarquen en l’intent de reduir el sector públic que també estan patint la sanitat, l’educació i els serveis socials.
Des de la nostra experiència traumàtica d’un ERO brutal, que afecta més de 1.100 treballadors, ens posem a la vostra disposició i us oferim tota la col•laboració en la vostra lluita per a defensar la ràdio i la televisió públiques de Catalunya.

Compartir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>