RTVV, l’ERO polític més gran de la història

JudiciERORTVVDesprés de la celebració del judici promogut per CCOO, INTERSINDICAL, CGT y UGT, el treballadors no podem sentir més que la satisfacció d’haver tingut l’ocasió d’exposar les nombroses raons per a solicitar la il·legalitat de l’acomiadament, i hem trobat en el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana l’empara que ha fet possible exposar amb total llibertat, de la mateixa manera que ho ha fet l’empresa, les nostres respectives i contraposades posicions. Només podem expressar el nostre reconeixement a la Sala que ha sabut conduir amb saviesa un judici complex, dificultós, i d’això en som ben conscients.

Tanmanteix, els treballadors manifestem la nostra alegria al constatar que les nostres reiterades i nombroses denúncies de la il·legalitat de l’acomiadament col·lectiu han tingut una plena acollida en la sol·licitut formalitzada pel Ministeri Fiscal que, des del seu sotmetiment a la més estricta legalitat i independència, ha postulat la declaració de nulitat. Quan se’ns permet exposar les nostres raons i fer-ho davant de l’òrgan adequat comprovem amb satisfacció que són compartides, i això ens reforça en la ja llarga i dolorosa lluita pel reconeixement dels nostres drets.

Només cap lamentar que la representació de la empresa, segurament davant la impossibilitat de justificar de forma raonable i des de la legalitat, la seua postura, haja utilitzat el judici fonamentalment, per a continuar l’ajust de comptes entre les successives direccions de RTVV, arribant a l’extrem de que l’anterior Director General impute a l’actual Directora el retard en les externalitzacions, i rebent com a resposa de l’advocat de l’Ens que Alejandro Reig mereix un 0 en credibilitat.

I tot això s’afirma sense cap pudor ni vergonya davant del TSJ de la Comunitat Valenciana. Allò més lamentable i més inacceptable és que eixes patades entre les succesives direccions generals derivades d’una gestió irresponsable, acaben donant-se en el cul de 1000 treballadors privats injustament del seu treball i mitjà de vida. Però tenim clar que la responsabilitat última de tot recau en la Generalitat Valenciana, dirigida pel PP, i no només perquè ha nomental eixos directors generals sino, a més a més, com ha reconegut explícitament Jaraba, perquè l’acomiadament col·lectiu de RTVV va ser una decisió no presa a nivell d’empresa, sino en l’àmbit polític del PP.

Per últim, manifestem el més sentit agraïment als sindicats a RTVV, CCOO, INTERSINDICAL, CGT i UGT, que han estat al nostre costat des del primer dia, i per l’incansable lluita de més de dos anys per mantindre una Ràdio Televisió Valenciana pública, al servici dels ciutadans, i allunyada d’interessos perversos.

Compartir

2 thoughts on “RTVV, l’ERO polític més gran de la història

  1. VENENO

    ¿En qué piensas?, pienso en el día después al de la sentencia de nulidad, ¿Qué …?, se pagan las costas y adiós. Rápidamente recurrir la sentencia y un año más en limbo judicial. Cierra RTVV. Volvemos los hijos bastardos al ente y aquí no ha pasado nada. Nos abrazamos a nuestros verdugos y cantamos sus alabanzas. ¿Olvido, perdón y vuelta a empezar?. ¿Cero responsables?, ¿los mismos en los mismos sitios se comportaran de forma distinta ?. Era una imagen patética, ver a los soberbios directivos de rtvv, tan olvidadizos, melindres, torpes bobos entre él NO sé, el NO me acuerdo y el a lo que usted mande. Estos lobos con piel de cordero, No sabían de nada, ni se enteraban de nada, es difícil ante tal grado de ineptitud justificar un sueldo tan elevado sin necesidad de acudir a su puesto de trabajo, pues solo los directivos gozan del privilegio de No fichar. De sus declaraciones deduzco que “las cosas simplemente ocurrían y ya esta” que no había sesgo, intención o malicia. Los contratos, adjudicaciones, pagos y demás zarandajas eran un asunto menor que dejaban al pairo de los sufridos técnicos (malintencionados delincuentes) que solo persiguen el fin de la empresa, ellos solo firmaban sin leer.

Deja un comentario