#RTVV en vaga. Només serveis mínims

Elevat seguiment en la vaga convocada a RTVV entre les 22.00 de hui dimarts  i les 02.00 de la matinada de dimecres 20 de març. Pocs minuts després de les 22.00 només els treballadors en serveis mínims ocupaven els seus llocs de treball.

vaga ingestatvv

Els tres canals de TVV emeten la mateixa pel·lícula “El missatger del futur” i a les 20.00h s’ha gravat la darrera ronda informativa del 9/24.

Quant a Ràdio 9 l’empresa ha decretat uns serveis mínims que corresponen pràcticament al nombre de treballadors d’un dia corrent en informatius. D’altra banda, el programa d’actualitat econòmica  “El baròmetre” que dirigeix i presenta José Luis Torró s’ha emés gravat, tot i que sense avisar els oients, en un dia en què el món està pendent del que passa a Xipre.

El Comitè d’Empresa, convocant de la vaga en protesta de l’ERO que deixa al carrer 1198 treballadors, valora el seguiment en més d’un 90%. Tot i això és impossible donar un percentatge exacte perquè l’empresa, en un acte més d’obstaculització sindical no ha facilitat el llistat de treballadors en serveis mínims.

Finalment la “cremà” no podrà ser retransmesa tant per l’índex de seguiment de la vaga com pel fet que a hores d’ara ja estan al carrer bona part dels treballadors que cobrien el dispositiu de la cremà.

vaga estudi3

Avui fa un any de la primera vaga en protesta per l’ERO a RTVV. En aquella ocasió Vicent Grau, redactor d’esports de Ràdio 9, es va adherir a la vaga en directe. Vicent Grau és un dels treballadors acomiadats arran l’ERO, l’únic del departament d’esports a València.

Des de Mil de Nou volem agrair la solidaritat dels companys que heu donat suport a la convocatòria de vaga i també fer una crida a la reflexió a aquells que heu pensat que no aquesta vaga no és necessària.

Compartir

One thought on “#RTVV en vaga. Només serveis mínims

Deja un comentario