Debat. RTVV comptes clars

Debat en directe per streaming el 23-01-2014 a les 22:00h des d’el teatre Tivoli de Burjassot.
Participants:
Xelo Miralles, Vicent Mifsud, Ximo Clemente, Miguel Mazón, Gloria Marcos, Vicent Tamarit, José María Jiménez

Tornen els debats de Mildenou. Este dijous a les 22.00, en directe, des del Teatre Tívoli de Burjassot, analitzem l’últim informe de la Sindicatura de Comptes. El text fa un repàs molt detallat de la situació econòmica d’RTVV prèvia al tancament.

El debat #RTVVComptesClars estarà moderat per Xelo Miralles i en esta ocasió els convidats són Vicent Mifsud, president del Comité d’Empresa d’RTVV; Ximo Clemente, redactor en cap del diari Valencia Plaza; José María Jiménez, responsable de la Unitat de Control de Gestió d’RTVV; Miguel Mazón, exmembre del Comité d’Administració d’RTVV; Glòria Marcos, exlíder d’Esquerra Unida del País Valencià i Vicent Tamarit, exdirector de Canal 9 – TVV.

El president de la Generalitat ha justificat el tancament de la ràdio i la televisió públiques en la situació econòmica, amb un deute superior als mil milions d’euros. En l’últim informe de la Sindicatura, s’expliquen un seguit d’irregularitats comptables que han contribuït a empitjorar la situació econòmica d’RTVV.

Dades que es posaran damunt de la taula en un debat, en directe, que es podrà seguir per internet a la web mildenou.com. També serà important la participació de l’audiència a través del Twitter. Els comentaris es podran fer arribar a la taula de debat amb l’etiqueta #RTVVComptesClars.

A més, és un acte obert a tots aquells que vulguen assistir a l’emissió d’un programa en directe i en valencià. Per a assistir s’ha d’acudir a partir de les 21.30, ja que l’emissió començarà a les 22h.

La cita serà al Teatre Tívoli de Burjassot, al carrer de Josep Carsí, 50, d’esta localitat de l’Horta.

CONTES-CLARES

Compartir

One thought on “Debat. RTVV comptes clars

Deja un comentario