Missatge de Cap d’Any de Mildenou

L’any 2013 ha estat, probablement, el més dolorós i cruel dels que ens ha tocat viure als membres de la Plataforma Mildenou, com també per a la majoria de la societat valenciana. Com felicitar l’any que ara comença, el 2014 del que tant esperem? Amb un reportatge del que hem viscut? Massa dolor per a tots…

La imatge d’un President de la Generalitat sense canal per on emetre el seu missatge, d’un President que ha d’acudir a la desconnexió del centre territorial de la Televisió Espanyola, canviant així l’horàri habitual d’emissió del discurs, ens va fer plantejar-nos fer quelcom diferent.

Ens oferirem via twitter al President Fabra per a que el gravara amb nosaltres i, a falta de resposta oficial, decidirem fer el nostre missatge amb l’actor Xavi Castillo, qui està al Teatre Micalet fent “2013, UN ANY PA CAGAR-SE”. Ningú com el còmic més irreverent que tenim els valencians per donar forma a un discurs de Cap d’Any d’un territori que viu immers dins una funció de teatre de l’absurd. Volem agraïr públicament a Xavi Castillo la seua generositat.

En clau de paròdia, qualsevol paregut amb la realitat és pura coincidència d’eixa realitat valenciana que s’entesta en submergir-nos en el desficaci constant i permanent.

Gaudiu d’ell. És la nostra manera de desitjar-vos un any nou millor que el que ara acabem i de dir-vos que ens veiem als carrers, als escenàris i on calga per construir junts un futur millor

Compartir

4 thoughts on “Missatge de Cap d’Any de Mildenou

  1. Pingback: Mensaje de fin de año del presidente Alberto Fabra

Deja un comentario