MESAV “Cap a un nou espai Audiovisual”

imatge PRATS i CAMPS

imatge PRATS i CAMPS

La MESAV, la Mesa del Sector Audiovisual, s’ha presentat en societat i ho ha fet amb èxit. Costa omplir un dimarts a la nit el pati de butaques del Teatre Olympia com va passar anit, 14 d’octubre. El sector estava ben representat, i no solament pels membres de la MESAV, sobre tot pels asistents a l’acte entre els quals hi havia professionals de la interpretació, la direcció, la producció, la il·luminació, el periodisme, el doblatge, la sonorització, treballadorEs de RTVV, i molts joves que tenen el futur en el sector…

La política valenciana va donar suport a la MESAV majoritàriament amb l’asistència dels diputats Josep Moreno (PSPV), Mònica Oltra i Josep Maria Pañella (Compromís) i Ignacio blanco (EU), el President d’ERPV Agustí Cerdà. També van estar presents Pepa Frau (CVC) i el director de la Filmoteca José Luis Moreno.

A l’acte es va presentar el document Cap a un nou espai Audiovisual, fruit del treball de quatre grups durant sis mesos. Un document amb vocació de punt de partida i no d’arribada. Ací el teniu per llegir-lo i millorar-lo perquè si una cosa va quedar clara ahir és que quan ens ajuntem som més forts.

Per a Mildenou és un honor i un orgull compartir espai de trobada, debat i reflexió amb les associacions professionals i docents que formen la MESAV. Ens sentim una peça d’eixe gran engranatge que és el sector audiovisual, i que ja avança cap a eixe nou espai que perfila el document.

Ací el teniu, llegim-lo i fem-lo avançar! : MESAV.-Cap-a-un-nou-espai-audiovisual

Compartir

One thought on “MESAV “Cap a un nou espai Audiovisual”

Deja un comentario