No hi haurà pau per als #lladrEROs

lladrero

Ara fa un any els treballadors i treballadores de RTVV ens ajuntàvem a les portes de la seu del Consell d’Administració de la que durant tants anys ha sigut la nostra empresa per a palesar el nostre rebuig a l’ERO que es volia aprovar i la indignació i el fàstic que ens produïa saber-nos víctimes del balafiament sistemàtic i programat de les successives direccions de la ràdio i la televisió autonòmiques. Ara fa un any que els consellers del PP de l’anterior Consell d’Administració donaren la “cabotà” i , amb ella, el tret d’eixida de l’ERO més sagnant i injust de tots els que s’han dut a terme.
Ha passat un any en el transcurs del qual ens hem acompanyat en els molts dies de signatura de comiat fins arribar als vora mil que en som al carrer. Un any en el que hem escoltat parlar fins estar-ne tips d’una “nova RTVV’ que anava a ser millor, més barata per a l’erari públic, de més qualitat i que anava a tindre en compte les nostres “senyes d’identitat”. Un any més de mentides!
La nova RTVV manté el pitjor dels vicis i inèrcies de l’anterior amb un Consell d’Administració marcat per les decisions i els vots de la majoria absoluta del PP governant, que és el mateix que ha provocat la desfeta econòmica del mitjà de comunicació més important que hem tingut els valencians.
Una RTVV, la nova que en diuen, que licita (privatitza) unes franges horàries on veiem com son els mateixos de sempre els qui opten a repartir-se el pastís, acompanyades de les dos madrilenyes properes al PP Secuoya i Vértice.
Ara fa un any els dèiem als #lladrEROs que no anaven a poder donar el mínim servei que mereix la ciutadania, i així ens ho ha reconegut l’actual Directora General, Rosa Vidal, reculant en l’aplicació de l’ERO i salvant momentàniament vora 190 treballadors sense els quals en 11 dies haguérem anat a negre en la televisió i al silenci en la ràdio, tal i com va passar durant sis hores el passat 5 d’agost.
Aquest ha sigut un any d’indecència en les formes i els continguts de l’empresa cap al treballadors de dins i de fora de l’empresa. També un any en el que la ciutadania ha despertat i ha començat a veure clar de què va aquest ERO, el darrer gran robatori del governants als seus governats. I una xicoteta prova d’ açò és que els problemes econòmics es dilueixen quan es tracta de fer platós per 200.000€ per a seguir manipulant els informatius.
Ens queden clares unes poques coses:
La nova RTVV no va a ser més barata que l’anterior, més bé al contrari, prou més cara. Tampoc ha deixat de manipular els informatius, i com a prova només cal posar qualsevol informatiu per comprovar-ho. Amb l’ERO dissenyat per PWC no es pot fer la RTVV que volem i mereixem. L’ERO és la darrera malifeta del PP per a que, tal i com vénen fent des de fa tant de temps, uns pocs (els de sempre) guanyen molt.
Hem comprovat com els únics que hem perdut amb aquest ERO hem sigut els treballadors i, amb nosaltres el poble.
Però ací no acaba la història. Encara ens queden llàgrimes i crits de ràbia. Ens som vora mil al carrer però, han de saber, que en som Mil de nou, disposats a desemmascarar els #lladrEROs i a plantar-los cara davant els tribunals. Perquè tal i com es va dir ara fa un any per les xarcies socials

NO HI HAURÀ PAU PER ALS #lladrEROs

Compartir

Deja un comentario