la ILP RTV en valencià apunt d’arrencar

En breu, s’iniciarà la recollida de signatura de la ILP RTV en valencià amb l’objectiu de donar contingut al dret col·lectiu del poble valencià a rebre i comunicar idees i informació en llengua pròpia per mitjans audiovisuals, després del tancament dels mitjans públics en la nostra llengua. Després de la presentació per part de la Comissió Promotora de la Iniciativa Legislativa Popular, la mesa de les Corts Valencianes l’ha admessa a tràmit per unanimitat i això farà que en breu es puga iniciar la recollida de les 50.000 signatures necessàries.

En les darreres setmanes més de 400 persones d’arreu del País Valencià s’han apuntat com a fedataris i seran els encarregats de validar les signatures recollides. La recollida de les 50.000 signatures es farà durant 4 mesos i seran molts els punts físics i esdeveniments on tota la ciutadania valenciana podrà mostrar el seu suport a aquesta iniciativa legislativa popular aportant la seua signatura. Esperem que siguen moltes més de 50.000 les signatures que presentem davant les Corts Valencianes per a que la ILP arribe amb la major força possible

Des de Mildenou, con no podia ser d’una altra manera donem ple suport a la iniciativa i treballarem de valent per recollir el màxim nombre de signatures. Ací us deixem el vídeo de la nostra intervenció de suport en la presentació de la ILP al Consell Valencià de Cultura a València.

Compartir

One thought on “la ILP RTV en valencià apunt d’arrencar

Deja un comentario