LA CARPETETA BLAVA per Joan Durà

Joan Durà mostra la seua "carpeteta" blava (havia de ser blava...) a l'eixida de la signatura de comiat mentre reb els aplaudiments dels company

Joan Durà mostra la seua “carpeteta” blava (havia de ser blava…) a l’eixida de la signatura de comiat mentre reb els aplaudiments dels company

Esta és la foto del “momentazo”. No, no m’acaben de concedir un Oscar ni he guanyat un disc d’or. En realitat el que es veu és un CD de merda, més encara quan conté l’informe Price-Waterhouse sobre l’ERO de RTVV.

La foto, encara que no ho semble, arreplega el moment en el qual isc de signar el finiquito que acaba la meua relació professional amb Canal 9, 23 anys i mig després que començara.

I se’m veu feliç, sí, feliç.

Encara que el dia va amanèixer per a mi apàtic, depressiu, potser el pitjor des que el passat 9 ens va arribar el dichós email, els esdeveniments ocorreguts a la vesprada van fer canviar el meu estat d’ànim totalment.

Després d’un procés catàrtic ple d’abraçades, plors, aplaudiments i riures, després  de veure desfilar per la passarel·la autèntics mites d’aquesta empresa com Castillejos o Capelo, després del sorprenentment agradable tràmit de la signatura, tot va canviar de manera radical.

Totes les mostres d’estima i afecte, totes les paraules de suport, tots els senyals que indiquen que ací ningú tira la tovallola, van ser absolutament reconfortants.

Si alguna cosa bona han aconseguit els sàtrapes instal·lats a la direcció de RTVV ha sigut la de crear un club cada vegada més fort i unit, un club que potser faça que l’empastre els esclate en la cara, i este no és un altre que el club de la Carpeteta Blava.

La foto no és molt bona, no me la va fer El Flaco, ni molt menys Alberto Schommer, però per a mi té un valor incalculable, sobretot pel seu contracamp. A més, la seua autora és Chusa i és la meua amiga. I açò val més que qualsevol altra cosa al món.

Joan Durà

Compartir

One thought on “LA CARPETETA BLAVA per Joan Durà

Deja un comentario