FESTIVAL NO A L’ERO

CARTEL FESTIVAL

 

Companys, han passat més de dos anys de reivindicacions, de lluita per la RTVV digna, de qualitat i en valencià que ens mereixem els valencians.
Portem molt de temps exigint-li a la Generalitat que faça les coses com cal (encara que cada dia que passa en demostren una vegada i una altra que no tenen ni idea de què vol dir això).
I després de més de dos anys mentalment i físicament esgotadors, hem pensat que estaria bé ajuntar-nos, reivindicatius com sempre, però esta vegada en un ambient festiu, perquè creiem que ens hem de fer una festa a nosaltres mateixos i a les persones que ens han representat en una activitat tan esgotadora com són…dos ERO!
Podem utilitzar la gola per a més coses que escridassar a Fabra, les cames per a activitats més lúdiques que perseguir a Císcar, si, companys, amb la gola es pot cantar i amb les cames es pot ballar! Perquè necessitem agafar forces per a tot el que ens queda, esta és la nostra festa! Un concert únic amb bandes en les quals hi ha representació de treballadors RTVV, una nit inoblidable amb més de tres hores de música en directe!
No us la podeu perdre, ens veiem el dissabte 1 de març a La Protectora C/ Maximilià Thous, 6 a les 21 h, Amb 5€ fem la festa!
Podeu aconseguir els qickets d’entrada en les concentracions dels divendres.

Compartir

Deja un comentario