Els treballadors de BTV, concentrats en solidaritat amb Radiotelevisió Valenciana

La plantilla de Barcelona Televisió s’ha concentrat aquest migdia en solidaritat amb la plantilla de Radiotelevisió Valenciana per expressar el rebuig al tancament de la cadena autonòmica, una decisió presa pel govern del País Valencià aquest dimecres.

En un comunicat, els treballadors de Barcelona Televisió han criticat la decisió del govern valencià, que consideren inacceptable, perquè “demostra una clara falta de respecte cap als ciutadans valencians, la seva cultura, i la seva llengua, i també cap al seu dret a rebre informació de proximitat“.

Aquest dimarts, el Tribunal Superior de Justícia va considerar nul l’ERO del miler de treballadors de la plantilla de RTVV. Després de conèixer la sentència, Alberto Fabra, president de la Comunitat Valenciana, va declarar que no podia assumir la readmissió de la plantilla i, per tant, considerava que “el tancament de RTVV era innegociable i serà ràpid”. Des del coneixement de la notícia, els treballadors de l’ens van criticar la mala gestió que s’havia fet de RTVV i, en un comunicat, van declarar la intenció de continuar treballant.

Per això, els treballadors de BTV han instat “el govern de la Comunitat Valenciana a recapacitar i cercar un model de gestió diferent tant de la ràdio com de la televisió dels valencians, en què prevalgui la vocació de servei públic”.

Compartir

Deja un comentario