El futur model dels mitjans audiovisuals públics valencians a debat

Debat emès en directe per streaming el 12-12-2013 a les 22:00h des de la Casa de la Cultura de Burjassot.
Participants:
Julià Àlvaro, Josep Moreno, Ricard Sixto, Enric Morera, Josep Lluis Gómez Mompart, José María Vidal

Inici del debat a partir del minut 3’10”


Compartir

7 thoughts on “El futur model dels mitjans audiovisuals públics valencians a debat

 1. joan

  EN PRIMER LLOC LAMENTAR L’ACOMIADAMENT DELS TREBALLADORS I EL TANCAMENT DE RTVV. PERO A TOTS ELS TREBALLADORS DE RTVV I PUBLIC EN GENERAL ELS VOLDRIA FER LA SEGÜENT REFLEXIO:
  DURANT TOTS ESTOS DARRERS ANYS, ELS TREBALLADORS DE RTVV HAN VIST COM HAN CONTRACTAT TREBALLADORS QUE NI HAN FET ACTE DE PRESENCIA PER LES INSTAL.LACIONS DE RTVV I D’ALTRES QUE HAN ANAT PEL MATI A “FITXAR” I LA RESTA DEL DIA HAN DESAPAREGUT.
  FINS A CERT PUNT, ENTENC QUE CAP TREBALLADOR DENUNCIARA AQUESTA SITUACIO, PERO AL NO DENUNCIAR-HO, TOTS ELS TREBALLADORS TENEN LA SEUA PART DE CULPA PEL TANCAMENT DE RTVV. NO ERA PRECIS QUE HO DENUNCIAREN A TITOL PARTICULAR, HO HAGUEREN POGUT FER A TRAVES DEL SINDICATS, ENCARA QUE ESTOS ESTAVEN CALLADETS PERQUE TAMBE ELS INTERESSAVA ANAR ARREPLEGANT SUBVENCIONS.
  ANIMS A TOTS ELS TREBALLADORS DE RTVV I ESPERE QUE TORNEU PROMPTE (PERO NO ELS 1300, SINO ELS QUE CALGUEN PERQUE TOT FUNCIONE AMB NORMALITAT).

  Reply
 2. Julia Sorni

  Moltes gràcies companys!! Ha estat fenomenal!! Un programa de gran qualitat. Gràcies MildeNou!!

  Reply
  • mildenou

   Hola Ignis, no sabemos la causa por la que no has podido ver el debate en directo, no hemos tenido ningún problema técnico y todo ha salido correctamente.
   Un saludo

   Reply

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>