El 27 d’abril tots i totes a la manifestació a València

CARTELL manifestació 27 d'abril (1)

Demà dissabte 27 d’abril, la Plataforma Mil de Nou i el comité d’Empresa d’RTVV convoquen a tothom a participar a la manifestació convocada per ACPV, sindicats i diverses plataformes socials (entre les quals es troba la plataforma Mil de Nou) per exigir un finançament just per al País Valencià. La tradicional manifestació que es convoca al voltant del 25 d’abril, tindrà com a colofó un concert a Burjassot en el que actuaran At Versaris, Fermin Muguruza i Orxata Sound Sistem

Tot encoratjant-vos a participar a la manifestació i una vegada més fer sentir la nostra veu contra l’ERO a Radiotelevisió valenciana i per una RTVV pública, en valencià, de qualitat, plural i sense corrupció, us deixem el video de  la roda de premsa de presentació que es va celebrar a l’OCCC ahir dijous 23 d’abril i que va cobrir, com també ho farà a la manifestació 9exili.

El proper dissabte 27, totes i tots a la manifestació. El punt de trobada serà just darrere de la pancarta de capçalera a les 17:30. Vine amb el teu jupetí o samarreta !

 

Compartir

Deja un comentario