El curt ERE al III Festival de Curtmetratges K – lidoscopi 2014

FULLET-OK-2014-2

El 9 de maig s’inaugura el III Festival de Curtmetratges K – lidoscopi 2014 . Les projeccions i activitats d’aquest festival , que se celebra a la ciutat de Cullera , es prolongaran fins al 17 de maig.

Durant aquest període es projectaran un total de 41 curtmetratges que formen part de la secció oficial a les diferents seccions :

ficció
documental
Animació .
L’Associació de Treballadors de l’Audiovisual , ATRAU , col · laboradora amb el festival , lliurarà el premi al millor curt documental .

Entre les projeccions cal destacar el dissabte 10 de maig, la projecció especial del curtmetratge a concurs ERE (Expedient de Regulació d’ Endolls ) , dirigit per Alicia Puig i produït per Álvaro Olavarría i UKEMOTION.com . L’equip tècnic d’aquest curtmetratge prové majoritàriament del planter de treballadors acomiadats de RTVV ( Canal 9 ) mitjançant un ERO . D’aquesta manera denuncien el despropòsit del tancament de RTVV i la situació que per desgràcia pateixen avui en dia moltes empreses i treballadors d’aquest país .

El mateix dia es projectarà també en sessió especial el llargmetratge coral Tots a una veu .

A més de les projeccions , el festival organitza concerts , cursos i exposicions . Del dimarts 13 al dissabte 17 , Mariano Barroso , director de pel · lícules com El millor d’Eva ( 2012 ) i Formigues a la boca ( 2005 ) , oferirà un curs d’interpretació davant la càmera , organitzat per l’AISGE i l’Associació K – lidoscopi .

FULLET-OK-2014-1

Compartir

Deja un comentario