DOLORES HUERTA, AUTORA DEL “YES, WE CAN” DONA SUPORT A LA LLUITA DEL JUPETÍ ROIG.

Dolores  Huerta 2

Dolores Huerta amb el Jupetí Roig junt al guionista Lluís Gallent, l’advocada i activista Ramona Holguín i Patrícia Ramos a San Francisco

El jupetí roig, símbol de la lluita dels treballadors de RTVV, rep el suport internacional de l’activista nordamericana Dolores Huerta.

Dolores Huerta, històrica activista americana pels drets dels camperols i treballadors de Califòrnia, Arizona i New México, autora intelectual de la frase “Si es pot” i premi Llibertat atorgat per Obama junt a Bob Dylan i l’astronauta John Glen, s’ha solidaritzat amb la reivindicació i la lluita d’una televisió valenciana pública i en valencià. El nostre company Lluís Gallent, guionista de programes, ha tingut una trobada amb Dolores a San Francisco en la que li ha pogut transmetre la situació per la qual travessen la TV i ràdio publiques.

Barack-Obama-Dolores-Huerta-300x300

Barack Obama lliura el premi Llibertat a Dolores Huerta

Dolores Huerta es va mostrar sorpresa per com s’havia tancat una TV pública a Europa, al mateix temps que ha donat tot el suport d’ella mateixa i la seua organització Doloreshuerta.org, a la justa lluita dels treballadors de RTVV per tal de tindre un mitjà de comunicació públic, lliure, independent i en valencià, imprescindible en una societat democràtica. Esta dona de 85 anys, menuda físicament, però amb una força ètica i moral irresistible i imparable, ens ha encoratjat a no defallir i mantindre la nostra protesta. Ara mateix el músic Carlos Santana està fent un documental sobre la seua vida que s’emetrà en les TV’s nordamericanes.

Huerta va manifestar que l’herència que ens ha deixat el govern de dreta del PP, no hauria de ser obstacle perquè els nous governants facen de l’obertura de RTVV una acció immediata i irrenunciable.

 Per a la plataforma Mil de Nou de treballadors de RTVV és un orgull que una dona com ella ens encoratge a seguir mantenint la dignitat lluitant pels drets irrenunciables dels ciutadans sense abandonar en cap moment els drets laborals.

Gràcies Dolores per ajudar-nos a dir alt i clar “SI ES POT”.

Compartir

Deja un comentario