DemocrERO al Centre de Formació

Promoció de càmeres de 1989. Cap d'ells es queda a RTVV

Promoció de càmeres de 1989. Cap d’ells es queda a RTVV

Els #lladrEROs s’han donat uns dies de vacances amb les signatures. No queda gens bé anar a ofrenar noves flors a la Mare de Déu dels Desemparats i acomiadar treballadors unes hores abans. Ahir dijous fou l’últim dia de signatures de comiat al centre de formació d’ RTVV a Burjassot fins que passen les festes majors del Cap i Casal. Cinquanta persones reberen no conformes la seua liquidació de l’empresa on han treballat, molts d’ells, els darrers 23 anys llargs.

Els dies de signatures hi ha de tot al centre de formació: hi ha llàgrimes, crits de ràbia i d’indignació, abraçades moltes abraçades, comfeti (més barat que el de la ministra Mato), traca…

Ahir va donar la casualitat que un treballador signava el mateix dia que feia anys. Enric Yusà, eixia amb la carpeteta blava mentre els companys l’aplaudien i li cantaven l’aniversari feliç. Enric és un realitzador molt estimat i valorat a la casa i així li ho féren saber els companys allí reunits.

També signava el comiat Pilar Algarra, una de les cares de la TVV del 1989 que estava de baixa per un accident però això a ells els importa ben poc la salut de les persones.

Però ahir va haver també performance. Albert Staromiejski, càmera també (ja no en deuen de quedar molts dins) va fer un DemocrERO a tots els qui ens han dut a la desfeta tant a l’ RTVV com al país. Pel bé de la democràcia, la llibertat d’expressió i uns quants conceptes més Staro (així l’anomenem per abreujar eixe cognom tan complex) va demanar als #lladrEROs que s’ “entregaren” a la comissaria més pròxima.

Si vols conéixer els primers afectats pel DemocrERO d’Albert mira el vídeo.

Sí, sabem que és complicat entendre com a una sessió de comiats pot haver tanta rissa. Que no és habitual que un comiat semble una festa però és que emprem els treballadors d’RTVV de dir als #lladrEROs que mai no ens faran abaixar el cap i fer un pas enrere.

Ens fan al carrer però no ens lleven la Força ni el Coratge. Ben al contrari, cada dia en tenim més

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5LnF4LEOCZg&feature=youtu.be]

Compartir

Deja un comentario