CONCERT RAFA XAMBÓ “T’ESTIMO TANT SONETS DE SHAKESPEARE”

 

CONCERT RAFA XAMBÓ “T’ESTIMO TANT SONETS DE SHAKESPEARE”

El concert es va celebrar a l’Auditori Alfons Roig de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València el dia 20 de febrer de 2014. Rafa Xambó el va dedicar especialment als treballadors de RTVV, que no pogueren assistir a l’estrena del Micalet en coincidir amb el dia terrible en què decretaren el tancament de RTVV i Rafa fou cessat com a membre del consell d’administració.  Un grup de càmeres de Mildenou, l’associació dels treballadors de RTVV, ens vàrem encarregar de fer un enregistrament complet de l’acte.

“Tal com estan les coses quant a la cultura, la llengua i la música en valencià, plantegem també l’acte com l’expressió de la dignitat de la nostra cultura i la manifestació de la nostra capacitat per produir amb qualitat dins la migradesa de recursos i mitjans. Per això també és tan important el suport de les universitats i de la Xarxa Vives en aquest context de bloqueig i persecució del Consell de la Generalitat quant a la cultura i la llengua”, va eScriure l’artista en la convocatòria del concert.

L’assistència del públic va confirmar que l’espectacle que ofereix Rafa Xambó és una proposta colpidora i magnífica al panorama actual de la música en català. De fet, és la primera vegada que es musiquen els sonets de Shakespeare en català.

El format de l’espectacle, piano –Salva Vázquez-, violoncel- Matthieu Saglio- i veu i guitarra -Rafa Xambó-, contribueix a fer de l’experiència de l’escolta una vivència intensa que combina el bo i millor del format de trio clàssic amb els accents del jazz i el rerefons de la cançó popular contemporània. La ductilitat del piano i la intensitat lírica del violoncel s’alien amb la veu i guitarra de Rafa Xambó per fer-nos sentir  una experiència inoblidable.

 

Compartir

One thought on “CONCERT RAFA XAMBÓ “T’ESTIMO TANT SONETS DE SHAKESPEARE”

  1. Rafa Xambó

    Moltíssimes gràcies als companys de Mildenou i 9exili per aquest treball. Sou uns magnífics professionals i ho heu demostrat una volta més.
    Una abraçada enorme i continuem llluitant perquè RTVVtornarà.
    Rafa Xambó

    Reply

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>