Comunicat de la caixa de resistència d’RTVV

ásico

Ens arriba aquest comunicat de la caixa de resistència solidària creada arran dels expedients als treballadors que ocuparen el plató el 16 de juliol de 2012, dia en què s’anuncià l’ERO a RTVV. El comunicat recull la decisió de fer costat als denunciats per Lola Johnson per injúries.

La caixa de resistència solidària, que va nàixer per cobrir les necessitats dels afectats per l’injust expedient obert contra els treballadors de RTVV que manifestaren la seua disconformitat amb l’ERO de RTVV a l’estudi 3, ha decidit posar a disposició dels treballadors denunciats per Lola Johnson per injúries, els fons de reserva de què disposava (507,53 €). els diners seran destinats a cobrir les despeses legals dels tres denunciats derivades del procés judicial.

Els 507,53 € de la caixa solidària són procedents de la part que una expedientada no va voler accepta i la resta d’ingressos que es van fer de manera anònima i no han estat reclamats. Els diners estan guardats a la secció sindical d’UGT. La caixa considerem a aquests treballadors inocents del esmentats càrrecs, més encara considerem als nostres companys defensors del dret de llibertat d’expressió i defensors de la dignitat dels treballadors acomiadats per un ERO injust i ideològic, clarament condicionat políticament per les institucions de la Generalitat. Un ERO destinat a culpabilitzar als treballadors, a ocultar el robatori de fons públics i una pèsima gestió dels seus directius, durant anys. Per a la caixa solidària de resistència és un honor destinar els fons que quedaven a aquests companys que són un exemple i han donat la cara per tots nosaltres.  Gràcies a tots els qui es decidíreu, en aquell moment, a ser solidaris.

 

Compartir

Deja un comentario