Col·loqui amb Ricardo Peralta

Ricardo Peralta. Imatge: Diario Informacion

Ricardo Peralta. Imatge: Diario Informacion

ACUDEIX

L’advocat laboralista Ricardo Peralta, encarregat de la defensa d’un nombrós grup de demandes individuals, ens convida a totes i a tots els afectats per l’ERO de RTVV a una xarrada col·loqui a propòsit del juí que en breu es convocarà sobre les demandes col·lectives.

Ja fa sis mesos dels primers comiats a Ràdio 9. Des d’aleshores l’ERO ha passat per canvis i irregularitats que cal afegir al disbarat de tot el procés inicial.

La lluita contra l’ERO injust i ignominiós, contra la depuració que ha suposat la desfeta de la radiotelevisió pública de tots els valencians exigeix de nosaltres unitat i capacitat de mobilització. Per això totes i tots els treballadors, tots els sindicats i tots els advocats deuen avançar sense fissures i amb tota la informació possible.

Des de Mil de Nou agraïm Ricardo Peralta la iniciativa d’ajuntar-nos a tots per parlar d’allò que no solament ens ha desfet el nostre present i futur, sinó el de tots els valencians. Perquè no oblidem que, a més de robar-nos el nostre lloc de treball l’ERO de RTVV deixa la societat valenciana sense la possibilitat d’una Radiotelevisió Pública, en valencià, de qualitat i plural.

NO FALTES. T’ESPEREM!

 

25 DE JUNY 2013 (DIMARTS) A LES 19 HORES A LA CASA DE LA CULTURA DE BURJASSOT (VALÈNCIA).
 
REUNIÓ-COL·LOQUI AMB L’ADVOCAT LABORALISTA 
D. RICARDO PERALTA.
 
SOBRE L’ERO DE RTVV Y EL FUTUR JUÍ (T.S.J.C.V.) DE LAS DEMANDES COL·LECTIVES I L’ESTAT DE LES DEMANDES INDIVIDUALS
 
Calle Mariana Pineda, 95

 46100 Burjassot, Valencia 

 

 

Compartir

Deja un comentario