Carta a Rosa Vidal sobre les cotitzacions a la SS

Carta

Senyora donya Rosa Vidal Monferrer , directora general de Radiotelevisió Valenciana SAU.

Amb la publicació ahir a través de la intranet d’ un comunicat , per part de la Direcció General , en referència a l’assumpte de la cotització irregular a la Seguretat Social . , Ha demostrat una manca total de sensibilitat cap als gairebé 1.000 extreballadors als quals vostè ha obviat , no ens ha estranyat en absolut donat el seu afany en desmarcar-se i deixar en l’oblit aquest nefast ERO .

Però nosaltres els extreballadors de RTVV , TVV i RAV , no oblidem i li volem recordar uns quants dades que creiem que són importants .

Primer, els treballadors de TVV , tant els afectats per l’ERO com els no afectat , han estat els més castigats per aquest ” error” , encara que no els únics . Li recomanem que pel bé de tots també recalculen les nòmines dels treballadors i extreballadors de RTVV i RAV , en existir errors i encara que els seus quanties siguen molt inferiors .

Segon , és difícil d’explicar el problema que tractem , com és possible que amb el mateix programa informàtic , que s’utilitza en les tres societats, una i només en una siga en la que es cometen aquesta gran quantitat d’errors?

Tercer, la identificació de les causes al nostre parer és clara , els responsables de la Secretaria General i en concret en el departament de nòmines , no han complert les seves obligacions a l’hora d’acatar les disposicions legals vigents i / o no han sabut exercir les seves funcions .

Quart , pel que fa a la resolució i esmena dels errors dins dels terminis , el posarem en dubte . Saber sabien des de fa força temps que hi havia un problema i no s’ha fet res per solucionar fins que el senyor inspector li va donar una data per a la seva resolució , però com no han volgut o no han sabut , l’empresa ha hagut de demanar un ajornament .

Cinquè esperem que quan estiga resolt l ‘”error ” i ho comunique als treballadors de RTVV SAU , NO US OBLIDEU DELS CENTENARS DE EXTREBALLADORS QUE TAMBÉ SÓN AFECTATS .

Una cordial salutació .

Compartir

Deja un comentario