A l’altra banda de la tanca

4

Divendres passat, 15 de febrer, com és habitual des que es va anunciar l’ERO a RTVV va haver concentració de treballadors al CPP de Burjassot.  Dos dies abans, dimecres 13, es signaven els primers comiats a TVV. Els treballadors ens concentrarem separats per la tanca d’accés a l’aparcament.

“A l’altra banda” és el vídeo emocionat i emocionant que el company Álvaro Olavarría va gravar durant la concentració. Emociona veure companys com Manolo Ortiz des de l’altre costat de la tanca afirmant ..hui és el primer dia de la resta de la meva vida. Una vida que dedicaré plenament a lluitar per la llibertat d’expressió, per una empresa digna, de qualitat, en valencià i de tots els valencians. Manolo se’n va de la nostra estimada #RTVV amb la cara ben alta,amb els ulls clars, amb la mirada neta i amb el cor seré.

Emociona que algú que encara no ha eixit, com la companya Xelo Miralles decidira estar a l’altra banda de la tanca des d’on va acusar els #lladrEROs de ser els culpables: L’error són ells, ells ens van dispersar, ens van deixar muts i, malgrat això hem fet la nostra faena amb molta dignitat. Xelo va agraïr el suport a través de les xarxes socials que estan “rebentant donant-nos el seu suport.”

Divendres va ser l’últim dia en què Jaume Bayarri va passar pel torn d’entrada. Des de dins encara ens va encoratjar a oferir-li a la societat tot el que ací no hem pogut fer. Hem de fer una informació que siga honesta, que siga imparcial, que siga contrastada i que s’allunye del model RTVV de manipulació i deformació de la realitat.

Isabel Benito, la dona que va estar encadenada tota la setmana a la tanca del CPP de Burjassot agraïa als treballadors de RTVV els anys que han contribuït a la cultura de la Comunitat Valenciana, …gracias a vosotros ha habido información, ha habido programas de producción propia y hay q defender ese valor. Se muere la cultura también. Si morís vosotros se acaba la cultura… Seguid luchando desde fuera, se puede conseguir.

A les intervencions dels treballadors es va afegir la del Síndic de Compromís, Enric Morera, qui després de recordar que el PP es nega a convocar la comissió de seguiment i control de RTVV, ens encoratjava també a seguir lluitant per allò que els #lladrEROs ens han arrebatat. Animar-vos a que eixa indignació la traduïm en la resposta, com esteu fent, cívica positiva perquè refarem el País i refarem RTVV per al poble i esta injusticia la superarem i contribuirema  fer un servei public de RTVV i conseguirem en un futur tirar-los al carrer i reuperar la democràcia per al poble.

Són dies de dolor i ràbia aquests i també d’emocions. Des de Mil de Nou aprofitem per agraïr la solidaritat que, a través de la xarxa ens feu arribar. A tots els ciutadanEs, als diputats i representants de les forces polítiques de l’oposició, als companys d’altres mitjans. No anem a quedar-nos parats i el vostre suport ens dona encara més #ForçaiCoratge.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=I0Yi2sgVy44]

Compartir

Deja un comentario