12M: tots i totes al carrer

manifestació 12-5

 

Aquesta vesprada, des de diferents punt de la ciutat de València, eixiran columnes que agrupen les diferents reivindicacions que estan en marxa al País Valencià. Aquesta convocatòria, coincideix amb el segon aniversari del moviment 15-M que va suposar un sotrac enmig d’una campanya electoral en un primer moment, i una cursa de fons pels indignats pel context polític econòmic i social que estem patint.

Amb l’exigència de regeneració política i amb els índex més grans de desafecció política dels darrers temps, el moviment del 15-M va emplenar al Maig del 2011 places i ciutats amb acampades, assemblees i mobilitzacions amb un gran ressó mediàtic i social. Dos anys després, la situació econòmica, política i social no ha fet més que agreujar-se. Les grans assemblees i acampades, han deixat pas a un treball més de proximitat als barris, i a d’altres moviments com la PAH que han posat les seues reivindicacions al centre del debat polític i mediàtic.

Dos anys després, avui tornem al carrer i els treballadors i treballadores de Radiotelevisió Valenciana, eixirem a les 18h des del punt de trobada de les Torres de Serrans per seguir reivindicant una radiotelevisió pública, en valencià, plural, de qualitat i sense corrupció a més de la defensa dels nostres llocs de treball. Els valencians i valencianes estem patint un espoli econòmic i social sense precedents i enmig d’aquest robatori a mans plenes també ens han prés un instrument que hauria d’estar al servei de la societat perquè aquesta poguera exercir el seu dret a una informació lliure i veraç. Ens acompanyes aquesta vesprada al carrer?

Compartir

Deja un comentario